2015. március 17., kedd

"Ez itt a vadkelet" :)

         


  Sok szervezés és munka eredményeként megszületett az idei, 2015-s évünk első vetélkedőestje, a Western ifi. Tavalyi szokásunkhoz híven, az idén is egy napra maskarába bújtunk, hogy ezzel is picit színesebbé tegyük az ifijeinket. A tavalyi retro stílus után az idén kicsit távolibbat választottunk, a vadnyugatit, bár mi a vadkeleten lakunk. Ez a jelmezeken is meglátszott: voltak banditáink, sherifek (2 is), az apache törzs apraja-nagyja, az utolsó mohikán, sőt még a Dalton fivérek mamája és 1-2 kocsmáros is feltűnt.
             Persze ez az alkalom sem maradhatott igei rész nélkül. Az est témája Isten szeretete volt, ami egyben a vasárnapi szabad idő klubjaink "Isten tulajdonságai" című sorozatának befejező és összefoglaló része.Bár néhányan azt  mondják, hogy kívülről fújják már, hogy Jézus hogyan és miért halt meg, mégis fontos újból és újból hallanunk, hogy megerősödhessünk Őbenne és ismét teljes szívvel égjünk érte. "Isten nem azért szeretett minket, amiket teszel vagy éppen nem teszel, hanem azért, mert fontos és értékes vagy neki, hiszen nagyon sokat fizetett te érted: a legdrágábbat, az egyetlen Fiát, aki érted is meghalt ..." hangzott el az áhítat során.
             Az ifjúsági presbitérium tagja szervezték rendhagyó módon az esttét, és meg is látszott rajtunk az összeszokottság, mert mindenki megtalálta a helyét, dolgát: volt, aki a technikai részért felelet, volt, aki a játékokért, egyéb közös programokért és a vetélkedőért, és voltak olyanok is, akik a csapatok lelkesítésért, egy biztos - mindnyájan jól éreztük magunkat a saját szerepünkben.
            Voltak közös programjaink - tánc, éneklés, bölényvadászat - és voltak csapatjátékok a vetélkedő keretén belül - dárc, ping-pong pattogtatási párbaj, vidám story és vers írás megadott szavakkal, amik elég érdekesen és viccesen alakultak. A vetélkedő lezárása után szeretetvendégség következett, majd eredményhirdetés.
          Mivel március 8.-a volt, az ifi "Férfi" tagjai sem feledkeztek el a lányokról: megleptek minket egy kis csokival és kézzel készített könyvjelző kis lapocskával, amelyiken egy ige szerepelt. Mindezen események egy estébe való beszorítása után hazatértünk vissza a Vadkeletre. :)
Készített: Tünde

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése