2015. augusztus 10., hétfő

Vizes nap



Egy újabb felejthetetlen nap az ifink életében

 

Tegnap, azaz 2015. augusztus 9.-én délután megismételtük a tavaly nagyon megkedvelt vizes napot. A délután folyamán rengeteg játékra, többek között baseballra és focira volt a résztvevőknek lehetőségük, beszélgetésekre és más egyéb elfoglaltságokra. Időközben megérkezett a várva várt víz is, az egyik nagy ifisünk közreműködésével, aki kész volt elhozni nekünk a tetthelyre egy 1000 literes lajt vizet, amiből a nap végére egy csepp sem maradt.


Ám mielőtt elnyelte volna a kiszáradt föld és a ruhánk a sok vizet egy 5 állomásból álló vetélkedőn vehettünk részt tele vicces jelenetekkel, szórakozással és vízzel. Persze mindenki alig várta mikor lesz már vége, hogy végre szabályok nélkül locsolhassák egymást és magukat a hőségben.

A vizes ruhák átvétele után, amikor már a nap lehanyatlott közösen leültünk, énekeltünk és hallgattuk Isten igéjét, ami nem a vízről, hanem a tűzről szólt a Malakiás 3:3 alapján: „Ahogyan leül az ötvös, és megtisztítja az ezüstöt, úgy tisztítja meg az Úr Lévi fiait”. Isten is addig tisztogat minket, amíg olyanokká nem leszünk, mint Ő, amíg meg nem látja magát benne, hogy az embereknek is látható legyen, milyen Istenünk van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése